Úvod
NAKUPUJTE U NÁS

Prodejna

ANIMO Centrum krmiv
Pomezní 282
Areál ZD - K Dálnici
Světice u Říčan

tel. prodejna: 608 315 657

tel. info: 608 315 658

e-mail objednávky:
objednavky@centrumkrmiv.cz

Pouze platby v hotovosti.

 

!! Od 1.11. se nezálohují ani nevrací pytle.


Otevírací doba

PO 9.00-12.00 a 15.00-18.00
ÚT zavřeno
ST 9.00-12.00 a 15.00-18.00
ČT zavřeno
15.00-18.00
SO první sobota v měsíci
  9.00-12.00
Změny otevírací 2018

Sobota 3.11. otevřeno
 
ROZVOZY ZBOŽÍ

Objednávky nad 10.000Kč vám přivezeme ZDARMA
(Praha + Stř. ČECHY)

Odesílání přes kurýra od 99 Kč

 

CHCI NAKUPOVAT » Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů a zasílání obchodních sdělení


Firma ANIMO CZ s.r.o. je provozovatelem internetového obchodu www.centrumkrmiv.cz a garantuje bezpečnost Vámi poskytnutých dat. Jedním z nich je i dodržování zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Námi spravované osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

 

Pokud nakupujete jako fyzická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

 

  • Jméno a příjmení
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)

 

Pokud nakupujete jako právnická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

 

  • Název společnosti (obchodní firma)
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • IČO
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)


Ve výše uvedeném rozsahu budou zpracovány Vaše osobní údaje. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi. Nákupem v internetovém obchodě www.centrumkrmiv.cz dáváte souhlas s tím, že firma ANIMO CZ s.r.o. může předávat osobní údaje svých zákazníků za účelem rozesílání obchodních sdělení nebo řádné přepravy zboží třetím osobám, a to poskytovatelům služeb rozesílky obchodních sděleních nebo dopravcům. Jinak ze strany firmy ANIMO CZ s.r.o. nedochází k prodávání či pronajímání osobních údajů ve prospěch třetí strany.

 

Nákupem v tomto internetovém obchodě souhlasíte se:

 

  1. zpracováním a shromažďováním Vašich osobních údajů firmou ANIMO CZ s.r.o. k marketingovým účelům. Tento svůj souhlas může kupující kdykoli bezplatně odvolat (požádat o odstranění některých svých údajů, případně úplné odstranění všech svých údajů z databáze správce), a to na e-mailu: prodejna@centrumkrmiv.cz
     
  2. zasíláním obchodní nabídky na Vaši emailovou adresu, případně poštovní adresu. Odhlášení z odebírání obchodních sdělení je možné na e-mailu: prodejna@centrumkrmiv.cz  nebo v patičce obchodního sdělení

 

Kupující má právo na přístup k osobním údajům, má právo na jejich opravu, doplnění, má právo na jejich blokaci, může žádat společnost ANIMO CZ s.r.o. o vysvětlení a odstranění závadného stavu, a to vše bezplatně na e-mailové adrese prodejna@centrumkrmiv.cz . O následném postupu bude kupující informován e-mailovou zprávou. Osobní údaje jsou ukládány v bezpečné databázi. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

 

Kupující souhlasí s ukládáním tzv. cookies na jeho počítač. V případě, že je nákup na webové stránce možné provést a závazky prodávajícího z kupní smlouvy plnit, aniž by docházelo k ukládání tzv. cookies na počítač kupujícího, může kupující souhlas podle předchozí věty kdykoliv odvolat. Kupující souhlasí, že soubory cookies mohou být předávány třetím osobám za marketingovými účely.

 

Zasílání obchodních sdělení formou emailu

  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů v rozsahu e-mailové adresy, za účelem rozesílání obchodních sdělení. Dále potvrzujete, že jste se s těmito podmínkami seznámili a že s nimi souhlasíte.
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas se zasíláním obchodních sdělení na Vaši e-mailovou adresu.
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy, berete na vědomí, že můžete kdykoli bezplatně odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů a se zasíláním obchodních sdělení. Odhlásit se z odběru novinek (obchodních sdělení) můžete provést sami a to kliknutím na příslušný odkaz ve spodní části každého informačního emailu nebo nám napište email na: prodejna@centrumkrmiv.cz s žádostí o vyřazení. Případně můžete využít online odhlášení: http://www.centrumkrmiv.cz/akce/odhlaseni/
  • Přihlášením k odběru novinek, tedy zadáním e-mailové adresy dáváte souhlas s tím, že správce osobních údajů může osobní údaje předat třetím subjektům za účelem rozesílání obchodních sdělení. Těmito subjekty jsou výhradně poskytovatelé služeb rozesílky obchodních sdělení.
     

 
Nahoru